1 von 3

Onze winkel!

Entdecken Sie den physischen Laden

Im Geschäft

Zusätzlich zu diesem Webshop haben wir auch ein Ladengeschäft in Julianadorp, in... 

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten variëren afhankelijk van de bestemming. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95, terwijl ze naar België en Duitsland €8,95 zijn. Bestellingen van €80,- of meer worden gratis verzonden binnen Nederland, en bestellingen van €100,- of meer worden gratis verzonden naar België en Duitsland.

Kan ik mijn bestelling retourneren als het niet bevalt?

Ja, natuurlijk! We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we een bedenktijd van 14 dagen aan. Als de producten nog in hun originele staat zijn, kun je ze retourneren en zorgen we ervoor dat je geld terugkrijgt.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de dag waarop je bestelt. Bestellingen die op werkdagen (dinsdag tot en met zaterdag) worden geplaatst, worden doorgaans binnen 1 tot 2 dagen verzonden. Houd er rekening mee dat de levering iets langer kan duren als het erg druk is bij de leverancier, maar meestal duurt het slechts 1 dag voordat je bestelling wordt bezorgd. Voor bestellingen naar het buitenland kan dit variëren tussen de 1 en 3 dagen.

Kan ik een cadeau laten verzenden?

Zeker weten! We pakken alle bestellingen in alsof het een cadeau is, dus je hoeft alleen het bezorgadres aan te passen. Makkelijk toch?

Wat mensen van ons denken

[srs_template_15023]